Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Π.Ο.Ε.Π.Π.Π ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17/12/2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 17/12/2014

Εκτύπωση
Π.Ο.Ε.Π.Π.Π.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ  ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ  ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.
ΜΑΡΝΗ 56, 104 37 ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210 5223580 - FAX: 210 5229289
Websitewww.poeppp.orge-mailinfo@poeppp.org


                                                                Αθήνα, 17 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

            Επειδή   από  το  πρωί  της   Τέταρτης  17-12-14  υπάλληλοι   της  ΟΠΑΠ   ΑΕ σε  όλη  την  χώρα,  με την  μέθοδο  της  πίεσης  και  του  εκφοβισμού,  προσπαθούν  να  πείσουν  τους   συναδέλφους, πράκτορες,  να κάνουν   αίτηση  εκδήλωσης  ενδιαφέροντος  για  τα  G.H.  με    τους  όρους –οικονομικούς  και εμπορικούς- που  θέλει  η  ΟΠΑΠ ΑΕ και  μάλιστα  τους  υποδεικνύουν  να  κάνουν  και  υπεύθυνη δήλωση   που  να δηλώνουν  ΟΤΙ  ΔΕΝ  ΗΞΕΡΑΝ  ΤΙ  ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ  ΟΤΑΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΠΠ !!!!!!!!! για τα  ασφαλιστικά  μέτρα,  η  απάντηση της  πλειοψηφίας των  πρακτόρων  σ αυτές  τις  απαράδεκτες, κουτοπόνηρες  και  μειωτικές  για  τους  πράκτορες μεθοδεύσεις  πρέπει   να  είναι   ΑΡΝΗΤΙΚΗ.      Και  τούτο   γιατί……
  1. Το ΤΑΚΤΙΚΟ δικαστήριο επί των ασφαλιστικών μέτρων   των πρακτόρων για τα VLTS, θα γίνει στις 28/1/2015, κι εκεί θα δοθεί η πραγματική μάχη. Η σημερινή απόφαση 17/12/2014, της δικαστού, ήταν ΜΟΝΟ για προσωρινή διαταγή επί της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων και δεν προδικάζει κανένα αποτέλεσμα και ούτε δίνει στίγμα για την απόφαση. Ραντεβού στο δικαστήριο λοιπόν σε   40 ημέρες.
  2. Η ΠΟΕΠΠΠ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΤΙ   Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗ, έτσι τουλάχιστον όπως   την θέλει η ΟΠΑΠ ΑΕ. Αυτό το τονίζουμε για τους πράκτορες που νομίζουν ότι θα χάσουν την ευκαιρία. Μην πει κανείς ότι δεν ήξερε…… Κανείς σοβαρός επαγγελματίας δεν υπογράφει με τους όρους της ΟΠΑΠ   ΑΕ για να κάνει μια τόσο μεγάλη  επένδυση.
  3. Οι πράκτορες δεν είναι βλάκες .Είναι επαγγελματίες , είναι χρόνια στην αγορά και στα τυχερά παιγνίδια, και ξέρουν πότε ,γιατί και τι υπογράφουν.   
  4. Δεν έχουν εμπιστοσύνη στον σημερινό ΟΠΑΠ και στις προφορικές διαβεβαιώσεις των υπαλλήλων της, που με παραπλανητικά στοιχεία προσπαθούν να πείσουν πράκτορες για την επένδυση.
  5. Έχουν εμπιστοσύνη στα συνδικαλιστικά τους όργανα σε όλες τις βαθμίδες ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ.
  6. Η απόφαση της ΟΠΑΠ ΑΕ είναι κατάφορη ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ και της νομιμότητας και   αν δεχτούμε τους όρους της βγάζουμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!
  7. Και τέλος το αγαπημένο μας  ΑΘΛΗΜΑ   ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ   Η ΚΥΒΙΣΤΗΣΗ [κολοτούμπα]. 

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ  ΜΗΝ  ΥΠΟΚΥΨΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ  ΣΤΙΣ  ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ   ΤΗΣ ΟΠΑΠ ΑΕ.  ΔΕΝΠΡΕΠΕΙ ΝΑ  ΤΟΥΣ  ΠΕΡΑΣΕΙ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ  ΝΑ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ  ΣΤΟ  ΜΕΛΛΟΝ.
ΜΗΝ   ΞΕΧΝΑΤΕ  ΟΤΙ  ΤΩΡΑ  ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ  ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ  ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΧΕΙΑ  ΔΙΝΟΝΤΑΣ  ΤΑ ΣΤΑ  ΕΛΤΑ  ΚΑΙ  ΣΤΑ  SUPER  MARKET.
ΤΟΥΣ  ΕΧΕΤΕ  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ??   
ΜΟΝΟ  ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΘΑ  ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ  ΚAΙ ΑΥΤΗ  ΤΗΝ  ΜΑΧΗ.
       
                                    Το Δ.Σ της ΠΟΕΠΠΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Blogger news