Δευτέρα 1 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΡΟΠΟ Ν. ΚΑΒΑΛΑΣ
29/5/2014
Μετά την γενική συνέλευση των αντιπροσώπων μας στην Αθήνα ,στις 18/5/15 συγκλήθηκε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο του σωματείου μας παρουσία των αντιπροσώπων μας και ενημερωθήκαμε για τα όσα διενήχθησαν.
Μετά τις επίμονες προσπάθειες της ομοσπονδίας μας επιτύχαμε να επαναφέρουμε το τεκμαρτό για την φορολογία μας στο 1,5% έως 500.000 και 1% έως 1.000.000 ευρώ.
Για το εφάπαξ έγινε ενημέρωση για την κατάσταση που βρίσκεται τώρα και τις προσπάθειες που γίνονται για να βρεθεί βιώσιμη και μόνιμη λύση. Δηλαδή εκτός από τις εισφορές των πρακτόρων και άλλες πηγές χρηματοδότησης.
Οσο αφορά το προτεινόμενο κανονισμό που ανέβηκε στη Δημόσια Διαβούλευση πέρα των ενεργειών που έγιναν και από την ΠΟΕΠΠΠ,κοινή θέση των αντιπροσώπων είναι ότι ο οποιοδήποτε κανονισμός δεν μπορεί να καταργήσει την υπάρχουσα σύμβαση.
Για τα VLTs έγινε ενημέρωση για τις νομικές ενέργειες που έγιναν αλλά και γι΄ αυτές που θ΄ακολουθήσουν τόσο από την ΠΟΕΠΠΠ όσο και από τους πράκτορες, αφού ο ΟΠΑΠ αγνοώντας το φυσικό του δίκτυο ,προχωρά σε δημιουργία νέων πρακτορείων caming halls και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις λίγα μέτρα από τα πρακτορεία μας. Πολλά μέλη επισήμαναν ότι πρέπει να αντιδράσουμε και συνδικαλιστικά.
Για όλα τα νεότερα θα σας ενημερώσουμε σε γενική συνέλευση όλων των μελών μας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Blogger news